Actie jeugdverenigingen PKN & Petrusgemeente Broeksterwâld

Dit jaar zal de gezamenlijke flessenactie en potgrond en mestkorrel verkoop van de jeugd van de Petrus gemeente en de PKN gemeente, plaatsvinden op dinsdag 2 april. Dan worden de flessen ingezameld en zullen tevens de opgavestrookjes voor potgrond en mestkorrels worden opgehaald, we komen bij u langs na 18:00 uur.

De volgende zaterdagmorgen, 6 april, zullen de potgronden mestkorrels bij u worden bezorgd, tussen 9.30 uur en 12.00 uur. U wordt vriendelijk verzocht dit dan met contant geld te betalen. Dus niet tijdens het ophalen van de flessen.

De opbrengst van de actie zal dit jaar gaan naar christenen in Noord Korea die vervolgd worden om hun geloof. Romke van der Veen zal een Muskathlon lopen in Zuid Korea, lees hieronder zijn verhaal:

Samen sterk voor de vervolgde kerk

Mijn naam is Romke van der Veen en woon in Dokkum. Ik ga zo de Here wil van 5 tot en met 12 oktober naar ZuidKorea. Daar ga ik een Muskathlon doen. De Muskathlon is een ultieme uitdaging op een extreme locatie. Ik ga 63 km wandelen voor de vervolgde christenen in Noord-Korea. Noord-Korea staat al jaren op nr. 1 als het gaat om christenvervolging. E is geen land waar het moeilijker is om christen te zijn dan daar. Ik ga wandelen voor stichting Open Doors. Open-Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd en verdrukt. Open-Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daar voor gesloten zijn. Ook geeft Open-Doors training en verleent praktische hulp zoals traumazorg. Ik ga wandelen op de grens van Noord en Zuid-Korea in de buurt van de Koreaanse gedemilitariseerde zone. Het is een unieke kans om deze lichamelijke en geestelijke uitdaging aan te gaan. Mijn doel hiermee is om 10.000 euro bij elkaar te krijgen voor Open-Doors. Help jij mee?

Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!
Een vriendelijk groet:
Organisatoren: Petrus Gemeente en PKN Gemeente

Dit vind je misschien ook leuk...