Kinderkerstfeest / Kindernevendienst

Hoihoi allemaal,

Nog even en het is Sinterklaas. Kijken jullie daar ook zo naar uit?  En weet je waar wij, nog voordat Sinterklaas is geweest, in de kerk al naar uitkijken?  Naar kerst, naar de geboorte van Jezus.  Dat is ook altijd zo spannend.  Als jij een grote broer of zus bent, weet je het misschien nog wel, dat je thuis ook uitkeek naar dat baby’tje in de buik van je mem.

Ook in de kindernevendienst kijken we al uit naar de geboorte van Jezus. Dit vieren we met het kerstfeest. Voor ons duurt dat feest dan nog ongeveer 4 weken. Maar wist je, dat er in de Bijbel al mensen waren, die uitkeken naar de geboorte van de Here Jezus? En dat deden ze dan niet vier weken van te voren, maar wel 750….. JAAR! Hoe konden zij al weten dat Jezus geboren zou worden en hoe bijzonder Hij zou zijn?????

Hierover gaan we jullie vertellen in de kindernevendiensten op 2, 9, 16 en 23 december. Natuurlijk hoeven jullie niet alleen te luisteren, we gaan ook liedjes zingen en leuke dingen knutselen en doen die bij het verhaal horen. En die bij het kerstfeest horen.

Op 25 december is er ’s ochtends ook een kerkdienst, en dan vertellen we in de kerk nog kort over het Kerstverhaal.  ’s Middags gaan we met zijn allen het Kinderkerstfeest vieren.

Komen jullie ook?

Voor jullie heiten en memmen:

  • De kinderen komen 09.30 eerst gewoon in de kerk.
  • Kindernevendienst voor groepen 1 tot en met 7 wordt gegeven in de Pipegael.
  • Groep 8 gaat naar het lokaal achter in de kerk.
  • Na afloop van de kerkdienst kunt u uw kinderen weer ophalen uit de Pipegael.
  • In de Pipegael hebben we ook een spaarpotje staan voor ons adoptiekind, waar we het hele jaar door geld voor sparen.
  • Op vrijdagavond 21 december houden om 19.00 uur de generale repetitie voor het kerstfeest.

Leiding kindernevendienst en Z & E commissie

Dit vind je misschien ook leuk...