Online kerkdienst zondag 29 maart om 9.30 uur

Zondagochtend om 9.30 uur verschijnt onze kerkdienst online. Op deze pagina kunt de dienst bekijken. Aangezien het lied voor de dienst er niet bijstaat kunt u deze vooraf alvast beluisteren door in het eerste venster op play te klikken. Scroll na het bekijken van de eerste video door naar beneden, vanaf half 10 kunt u de stream daaronder afspelen. Om half 10 controleren wij of de dienst te starten is. Mochten er problemen zijn dan wordt er binnen een paar minuten een backup link naar de dienst geplaatst. Ververs dan de pagina door op F5 te drukken.

De dienst is ook te beluisteren (niet te bekijken!) via kerkomroep.nl en de kerktelefoon via de kabel. U kunt de dienst op deze pagina ook later starten.

Onze eigen dominee Alfons van Vliet gaat voor in deze dienst. Klaas Steegstra zingt een aantal prachtige liederen en Ronald Postema zorgt voor de begeleiding van de samenzang op het orgel.

Ik soe sizze, doch sneintemoarn it rút iepen en sjong út folle boarst mei, dan witte de buorlju ek dat se meidwaan kinne!

Wij kregen zonet het zorgelijke bericht dat ds. Arrie Mak in het ziekenhuis is opgenomen met COVID-19 klachten.
Zijn beide longen zijn aangetast en hij krijgt momenteel extra zuurstof

Bid u alstublieft ook voor hem en zijn gezin!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...