Onlinedienst 24 mei 2020 | vanaf 9.30 uur

In deze dienst gaat ds. Alfons van Vliet voor. Verdere medewerking wordt verleend door Klaas Steegstra (zang en gitaar), Ponald Rostema (orgel), Tessa en Joanne (viool en piano) en zangtrio Alfhanrie (oud hebreeuws voor ‘een lofzang op mijn tong’). De dienst is ook weer te volgen via kerkomroep.nl en de kerkradio van kabelnoord.

Online-kerkdiensten komende tijd:
Het ziet er naar uit dat we sowieso nog zo’n 7 weken online-kerkdiensten zullen hebben. Deze kerkdiensten worden al eerder in de week opgenomen, meestal in gedeelten.
Nu zou het erg fijn zijn wanneer er wat meer “interactie” zou kunnen komen met u en jullie thuis. Dat kan om bovengenoemde reden (nog) niet op de zondagen zélf. Maar ook op de volgende manier kunnen we toch alvast wat meer “interactie” hebben met elkaar: het zou erg mooi zijn als we in de kerkdiensten een moment zouden kunnen hebben, waarop opmerkingen of geloofsvragen van u of van jou aan de orde zouden kunnen komen en ondergetekende daar even op in zou kunnen gaan. Ik wil dat graag, maar dan moeten die opmerkingen of vragen er wel zijn… Vandaar dit verzoek: wie zou voor de kerkdienst van Pinksteren opmerkingen (bijv. wat Pinksteren voor jou betekent , of vragen n.a.v. Pinksteren) of geloofsvragen willen insturen ? Ze komen dan zo mogelijk aan de orde (waarbij uw/jouw naam NIET wordt genoemd in de kerkdienst). Graag uiterlijk maandagmorgen 25 mei mailen naar dominee@pknbroeksterwald.nl of whatsappen 06 36152438. Als er veel vragen of opmerkingen binnenkomen, worden ze verdeeld over de komende zondagen. Ook kunt u voor de kerkdiensten van de komende weken “verzoekliederen” opgeven (van psalmen en gezangen tot Hillsong) op bovengenoemd mailadres of whatsapp-nummer.

 

Dit vind je misschien ook leuk...