Aangepast programma!! STARTWEEK ’22 van 8 t/m 11 september

Aanpassing programma startweek!

Donderdag 8 september
De koffieochtend blijft ongewijzigd. De koffie is lekker en uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat er taart is! Het maakt niet uit of je 17 of 87 bent, kom gezellig langs!

Vrijdag 9 september – Pubquiz
We hebben nog ruimte voor een paar teams. De opgavemogelijkheid daarvoor hebben we verlengd tot vrijdag 12.00 uur. De pubquiz is geschikt vanaf een leeftijd van ongeveer 12 jaar, stel dus gerust een team samen met je kinderen / kleinkinderen / ouders / grootouders. Opgave kan via startweek@pknbroeksterwald.nl .

VERVALLEN: Zaterdag 10 september
Doordat er te weinig opgave is voor het beachvolleybaltoernooi hebben we moeten besluiten dat deze niet doorgaat! Ook de aansluitende barbecue komt te vervallen.

Zondag 11 september – Kerkdienst m.m.v. Gryn
Bij binnenkomst is er voor iedereen een lekker bakje koffie of wat fris. Kom dus gerust een kwartiertje eerder!

 

 

 

 

Het is bijna zover! De start van seizoen 2022/2023. Om hier extra aandacht aan te geven hebben we een aantal leuke activiteiten voor jullie in petto.

Donderdag 8 september
wat: Koffieochtend voor gemeenteleden
waar: in de kerk
hoe laat: 10.00 uur
oars noch wat: voel je niet te oud of te jong om langs te komen!

Wat is er nu leuker dan thuis koffie drinken? Inderdaad! Gezellig met zijn allen ergens anders koffiedrinken! Wij zorgen voor wat gezellige muziek, topkwaliteit koffie en fansels wat lekkers derby en u/jullie zorgen voor een goed humeur en de diverse gespreksonderwerpen. Opgave is niet nodig.

Vrijdag 9 september
wat: Grifformearde Pubquiz
waar: in de kerk
hoe laat: 20.15 uur (graag een kwartiertje van te voren aanwezig!)
oars noch wat: opgave in teams van maximaal 5 personen via startwike@pknbroeksterwald.nl of via een belletje of een appje naar 06 – 25 317 517 (Oege). Los opgeven kan ook. Losse opgaves worden tot één of meerdere teams gesmeed. Opgave voor 6 september 14.38 uur.

Naast dat koffiedrinken bij geneugten des levens hoort, valt ook een pubquiz niet te versmaden. Naast de bekende kennisrondes als muziek, tv, sport, allerlei en nieuws hebben we deze ‘Grifformearde Pubquiz’ uitgebreid met kennisrondes over Broeksterwâld, onze kerk en algemene Bijbelkennis. En quiz met vragen waarvan je niet wist dat je ze wist…
Wy soarchje foar in hapske en in snapske.

Zaterdag 10 september
wat: Beachvolleybal toernooi en een barbecue-achtig iets
waar: op ‘de Brink’ voor de kerk
hoe laat: 15.00 uur
oars noch wat: we spelen met teams van 4 personen. Opgave per team via startwike@pknbroeksterwald.nl of via een belletje of een appje naar 06 – 25 317 517 (Oege). Opgave voor 6 september 14.47 uur.

Uniek!! Een 4 tegen 4 beachvolleybal evenement op ‘de Brink’. Lekker ballen met zijn allen. Leeftijd is van ondergeschikt belang!  Deelnemers graag een kwartiertje van te voren aanwezig. Muziekje erbij… wie doet je wat?! Rond 17.00 uur steekt Jan Berends de hens in de barbecue voor een ‘low-profile barbecue’ of sa as we op de Broek sizze: ‘in net tefolle drokte barbecue’. Kijkers en spelers zijn welkom om een broodje hamburger en/of broodje pulled-chicken (nea fan heard, mar betrouwbare bronnen sizze dat it heurlik is!!) te nuttigen. It evenement sil rûn in oere as 20.00 wol dien wêze.

Zondag 11 september
wat: Sjonggroep Gryn en ds. Anne Elverdink werken mee aan de kerkdienst
waar: in de kerk
hoe laat: 14.00
oars noch wat: bij de uitgang is er een deurcollecte om de gemaakte onkosten te drukken

Nadat ‘Sjonggroep Gryn’ ons tijdens de corona-diensten al eens heeft verrast met het ‘hâld moed’ concert spelen ze dit keer een stuk of wat prachtige nummer voor een live publiek. En dat publiek bent U, waarde kerkganger! Geen hardstyle tijdens dit concert maar wel virtuoos gitaarspel, strakke vocals en opzwepende blues-harp riffs. We hebben nog geen bevestiging of ds. Elverdink puur als dominee tijdens deze dienst fungeert of dat ook hij enkele solo-zangpartijen voor zijn rekening neemt. Dat blijft dus nog even een verrassing. Het wordt in ieder geval een dienst foar jong en âld!!

Dit vind je misschien ook leuk...