Advent- en kerstfeest bij PKN Broeksterwâld

Op 1e kerstdag, woensdag 25 december vieren we in de kerk het kinderkerstfeest, ‘s middags om 17 uur. In de 4-5 weken voor de kerst (adventstijd) bereiden we ons tijdens de kindernevendienst voor op het kerstfeest. Op zondagmorgen gaan we dan tijdens de kerkdienst met alle kinderen van de basisschool naar de kindernevendienst. Bij de kindernevendienst luisteren we naar de bijbelverhalen die ons voorbereiden op de komst van de Here Jezus, we oefenen kerstliedjes en maken werkjes voor de kerst. Na afloop van het kerstfeest krijgen alle basisschoolkinderen die meedoen een herinnering aan het kerstfeest.

Alle kinderen die met ons mee willen doen tijdens advent en kinderkerstfeest zijn van harte welkom. Kinderen die lid zijn van de kerk maar ook kinderen die niet lid zijn.

Graag willen we dat kinderen die niet lid zijn van de Geref.kerk van te voren aangemeld worden. Dit kan voor 3 november bij Baukje Rozema, Annet Bosma, Aletta Bosch en Ina Kloosterman.

Via de website van PKN Broeksterwâld en andere social media van de PKN Broeksterwâld houden we jullie op de hoogte van datums en tijd.
Dus houdt deze pagina’s vanaf half november in de gaten.

Dit vind je misschien ook leuk...