Kindernevendienst begint weer!

Hoi jongens en famkes!

En toen was de zomervakantie alweer voorbij, hopelijk hebben jullie allemaal een onvergetelijke zomer gehad. Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar jullie verhalen en we hebben dan ook goed nieuws. Aanstaande zondag 23 augustus gaan we weer beginnen met de kindernevendienst in het kerklokaal. Vanwege de coronamaatregelen doen we dat vanaf zondag net een beetje anders. Jullie mogen bij binnenkomst in de kerk gelijk rechtdoor lopen naar het lokaal, waar jullie ook de hele dienst zullen blijven. Bij het verlaten van de kerk mogen jullie ouders jullie ophalen uit het lokaal.
Wij hopen veel van jullie zondag weer te zien!

Een Vriend voor ieder kind

Lieve Here Jezus,
Ik vind het zo fijn,
Dat U mijn Vriend wil zijn.

Dat ik tegen U praten mag,
Op elk moment van de dag,

En dat U naast mij gaat staan
Als de dingen even moeilijk gaan.

Maar ook als ik wil dansen en springen
En een mooi liedje voor U wil zingen

U bent altijd daar!

Lieve Here Jezus,
Het is zo fijn
Dat U mijn Vriend wil zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...