thema kerstproject: ‘Liefdevol aangeraakt’

Vanaf 1e adventszondag op 29 november start het kerstproject van de kindernevendienst. Dit jaar heet ons kerstproject ‘Liefdevol aangeraakt’. Centraal staan de verhalen uit Lucas 1 en 2 waarin we mogen lezen over de aankondiging en de geboorte van Jezus Christus in Bethlehem.

De levens van Zacharias & Elisabet en Maria & Jozef worden op een zeer bijzonder wijze veranderd als God elk van hen liefdevol aanraakt. Deze vier mensen maken deel uit van Gods plan. Hij zegent hen met kinderen. Johannes zal zijn volk terugleiden naar God en Jezus zal zijn volk redden van al hun zonden. Zijn liefdevolle belofte komt in vervulling.

Lantaarn

Lantaarn

Elke week zal er een afbeelding in een lantaarn worden verlicht voorin de kerk waarover het deze zondag zal gaan. In de kindernevendienst zal er worden gesproken over het verhaal maar zullen er ook weer toepasselijke werkjes worden gemaakt die uiteindelijk met de Kerstdienst in de kerk komen te hangen/liggen. We hopen veel kinderen te mogen ontvangen bij de kindernevendienst!

Dit vind je misschien ook leuk...