World Servants | update 12 juli

We hebben afgelopen 2 juli een leuke openluchtdienst gehad op de Brink. Vooraf was het nog even spannend en moest er plastic over de apparatuur, maar iets later dan gepland kon de dienst beginnen en bleef het gelukkig droog. Na afloop van de dienst was de collecte voor World Servants dit heeft weer een mooie opbrengst opgeleverd. Na de dienst heeft de band Klaailûd ook maar liefst 100,- gedoneerd aan onze actiegroep. hiervoor willen we Klaailûd en u voor de gaven aan de collecte ontzettend bedanken. We zijn inmiddels alweer druk bezig met het voeren van nieuwe acties.

We zijn o.a. bezig met loten verkopen voor een grote loterij met prachtige prijzen. Ook zijn we 15 juli te vinden op het bouwvak festival in Damwoude, hier kunt u natuurlijk ook nog een lot scoren voor onze loterij! Nog een gezellige dag die u in de agenda kunt zetten is zaterdag 23 september. Op deze dag organiseren wij een leuke braderie (World Servants festival) waar van alles te beleven zal zijn, nadere info en programma volgt binnenkort. Komt u ook gezellig langs?

Binnenkort zal ook onze zelfgemaakte “geld thermometer” te vinden zijn in de kerk. Hierop wordt onze financiële tussenstand bijgehouden.

Vriendelijke groet World Servants actiegroep Broeksterwâld.

Dit vind je misschien ook leuk...