Broekcity goes Malawi met World Servants

Misschien heeft u al van ons gehoord maar graag stellen wij ons voor. Op de bovenstaande foto is de groep te zien waarmee wij in de zomervakantie van 2024 met World Servants naar Malawi gaan. Met een enthousiaste groep van 36 personen uit Broeksterwâld / De Falom en omgeving gaan wij bouwen aan verandering. We gaan lerarenwoningen bouwen in Kantheska. Eerder zijn hier door een ander project van World Servants klaslokalen gebouwd. Nu er ook lerarenwoningen komen zorgt de overheid van Malawi ervoor dat er gekwalificeerde leraren komen. Zo krijgen de kinderen uit het dorp een kans om naar school te kunnen.

Wij krijgen de bijzondere taak om te helpen bij de bouw maar ook tegelijkertijd te leren van een andere cultuur. Maar deze taak kunnen wij niet alleen aan, hier hebben wij hulp bij nodig. Wij hopen op uw steun, zo gaan wij dit project samen aan als gemeente.

U kunt ons de komende tijd regelmatig tegenkomen met verschillende activiteiten. Wij hebben al allerlei leuke ideeën zodat wij het grote bedrag (van 103.095,00) bij elkaar kunnen halen. We houden u op de hoogte via het weekbulletin. Wilt u ons online volgen? Leuk! Dat kan via Facebook, Instagram en www.worldservants.nl/broeksterwald (zie ook de QR-code). Wilt u nu alvast een donatie doen? Super! Dan kan dat via de site.

Groetjes en tot snel!
Team World Servants Broeksterwâld

 

Dit vind je misschien ook leuk...